Aktuális cikkeink
Szolgáltatásaink
Referenciák
Regisztráció


Interjú típusok
Ahhoz, hogy egy interjún pozitív képet tudjunk festeni magunkról, fontos, hogy meg tudjuk különböztetni a különböző interjú típusokat, hiszen a munkaadók célja mindegyikkel más.
Hogy menjek az interjúra?
Gyakran merül fel kérdésként, hogy miben jelenjünk meg az állásinterjún? Mindenképpen a konzervatív és elegáns a két kulcsszó, amikor készülődünk egy interjúra. Természetesen a megpályázott pozíciótól is nagyban függ, hogy milyen az elvárt öltözet.
Hogyan tudok pozitív maradni álláskeresés során?
Az álláskeresés és az új munkahely megtalálása gyakran kihívást jelentő feladat és többször éri elutasítás az embert, mielőtt megtalálná a számára megfelelő munkát.
Hogyan készülj fel az állásinterjúra?
Az, hogy megkapunk-e egy állást nagyban függhet attól. hogy mennyire készültünk fel az interjúra. Az a jelölt, aki nem készült fel a cégből rögtön kiesik. 5+1 tipp, mielőtt elindulunk...
Amit az önéletrajzról tudni érdemes
Az önéletrajz készítés nem automatikus és magától értetődő dolog. Érdemes időt, energiát szánni az elkészítésére. A sablon, az általános leírás általában nem vezet eredményre!
Mitől jó egy motivációs levél?
A motivációs levél megírása sokaknak kihívást jelentő feladat. Hogyan kezdjem el? Mi legyen a fő üzenete? Számtalan ilyen és ehhez hasonló kérdés fogalmazódhat meg bennünk, mielőtt neki kezdünk.
Vesztes és nyerő kérdések az állásinterjún
Azzal minden álláskeresési szakértő egyetért, hogy ha a jelölt kérdez az interjún az mindenképpen szimpatikus az interjúztatónak. Azonban nagyon nem mindegy, hogy mit kérdez az interjúalany. Nézzük a tiltott és ajánlott kérdések listáját!
Mi alapján választanak közülünk?
Egy kiválasztási folyamatban mindig érdemes a munkaadó fejével gondolkozni! Egy-egy hirdetésre akár több százan is jelentkezhetnek, miért érdemes minket választani? Milyen kérdések merülnek fel a velem szemben ülőben?
Navigáció