Aktuális cikkeink
Szolgáltatásaink
Referenciák
Regisztráció


Ne törd össze a tükröt!
Önismereti minitréning sorozat azoknak, akiknek elegük volt a problémákból, akik szeretnének felszabadultan és boldogan élni. Kéthetente hétfőnként 17 órától!
Az üzlet titkos nyelve
Vezetőknek, tárgyalásokat folytató vezető beosztású munkatársaknak javasolt minitréning sorozat, amely alkalmanként és együttesen is igénybe vehető. Olyan vezetői, érvényesülési, tárgyalástechnikai és meggyőzési praktikákat sajátíthatunk el, amelyek eredményekben, új ügyfelekben és számokban mérhetők. Minden második héten csütörtök este 17 órától!
Ne kételkedj, próbáld ki!
Nem tud aludni? Nem elég kreatív? Szeretne gyorsabban nyelvet tanulni, vagy mondjuk kisebb stresszben élni? A készülék ugyanaz, a program több, mint 47 féle variációt tartalmaz. Jöjjön el és ismerkedjen meg az AVS technikával. Kéthetente héfőn esténként különböző programokkal várjuk résztvevőinket!
Az Angol utca farkasa
Értékesítőknek, értékesítéssel is foglalkozó tanulni vágyóknak való minitréning sorozat, amely együttesen és alkalmanként is igénybe vehető. Olyan értékesítési praktikákat sajátíthatunk el, amelyek segítségével a siker mindig garantálható. Kéthetente csütörtök esténként 17 órától.
Navigáció