Aktuális cikkeink
Szolgáltatásaink
Referenciák
Regisztráció


Komplex HR megoldások
Nincs cégénél megoldva a HR? Nagy a fluktuáció? Szervezete nem úgy működik, ahogy annak kellene? Nincs elég hatékony csapat Ön mögött, pedig a képességek ezt indokolnák? Vagy csak szeretné, ha hatékonyabban működnének a munkatársai? Cégünk olyan HR egyedi, cégre szabott HR megoldásokat kínál, amely épp az Ön cégére, az Ön által elképzelt és megálmodott feladatra ad választ. Ne érje be dobozokkal, gondolkodjon együtt velünk, s alakítsuk ki azt a támogatási rendszert, amely épp Önnek megfelelő!
Gazdasági tanácsadás
Tudja-e Ön hogy bizonyos intézkedések hogyan hatnak a cég eredményére? Rendelkezik-e éves és középtávú pénzügyi-gazdasági tervekkel? Időben megtudja-e hogy a terv szerint halad-e vagy pedig letért a pályáról? A vállalati stratégia megjelenik-e konkrét intézkedési és eredmény tervekben? Tudja-e, hogy hogy néz ki a likviditása a következő időszakra? Tudja-e hogy meddig tudja finanszírozni a válság miatt kiesett bevételeit? Ezeken a területeken tudunk segítséget nyújtani
On-line tesztek
Szeretné valóban tudni, kikkel dolgozik? Szüksége van kulcsemberekre? Nem tudja, mennyire őszinték munkatársai? Ilyen és hasonló kérdésekre kaphat választ, ha kipróbálja on-line tesztjeinket, melyeket kimondottan magyar munkavállalókra fejlesztettünk ki. Tegyen egy próbát önmagán - minden kötelezettség nélkül, s tudja meg, milyenek tesztjeink.
Engedélyezett képzések
Hogy miért van szükség engedélyezett képzésekre? Mert olyan forrásokat használhat fel munkatársai fejlesztésére, amelyek nem terhelik a cég költségvetését (pályázatok, szakképzési hozzájárulás). Ha nem talál olyan képzést, amely igazán megfelelő az Ön számára, ne csüggedjen, szakértőink kidolgozzák Önnek a tananyagot, s engedélyezik épp olyan formában, s azzal a tartalommal, ahogy azt Ön szeretné.
Navigáció