Aktuális képzéseink
Aktuális képzéseink
Jelenleg nincs induló képzés
Referenciáink
Rólunk mondták
Regisztráció


Let's go Akadémia
KKV szektor vezetőinek ad naprakész, széleskörű vezetői tudást. A képzések jellemzően egynaposak, s a Let's go Akadémia résztvevői kedvezménnyel vehetnek részt rajtuk
Hogyan motiváljunk pénz nélkül?
Olyan vezetői eszköztár elsajátítása, amely segítségével megtanulhatja, milyen eszközök állnak rendelkezésre emberei motiválásához, s hogyan tarthatja meg hosszú távon kulcsembereit.
Kikkel vegyük körbe magunkat?
A képzés célja, hogy megtanuljuk, milyen munkatársakkal vegyük körbe magunkat, illetőleg hogyan tudunk munkatársainkból ütőképes csapatot alkotni. Hogyan tájékozódjunk, amíg nincs külön HR-esünk?
Mini tréningek
Olyan, 2-3 órás tréningek, amelyek egy-egy rövid témát ölelnek fel másfél-három órában
CONSILIUM tréningek
Tréningjeink egyedi tréningek, a céggel egyeztetve, az adott problémára adott válaszok, amelyek egyedi jellegét épp az szabja meg, hogy milyen probléma, vagy feladat az, amire készítjük, s főleg: kiknek készítjük.

Miért jó, ha a mi tréningjeinket veszi igénybe? Hiszünk abban, hogy az emberek fejleszthetőek. Ha ismerjük a céget, felmérhetjük, hogy milyen a csapat, akkor nagyon nagy eredményeket tudunk elérni. A tréning egy gyakorlati műfaj, ahol a résztvevők tapasztalati úton tudják elsajátítani azt a tudást, amit mindennapok során sikeresen tudnak alkalmazni, hiszen olyan helyzetgyakorlatokkal dolgozunk, amik nap, mint nap előfordulhatnak egy cég életében. A képzéseinken leképeződik egy vállalat mindennapi működése, ami a kiindulást adja a tréner számára. Azoknál az ügyfeleinknél, akik részt vettek különböző témájú tréningjeinket, automatikusan javult az együttműködés, a csapatszellem és lojalitás is. Ha egy ember jól érzi magát egy szervezetben, akkor a munkáltató is elégedettebb vele. Mindenki fejleszthető, nincs olyan, hogy valaki mindent tud. Missziónk a tréningek segítségével a vállalat optimális működését támogatni, illetve a képzések,- mint a fejlesztési folyamat része- elismertségét a megfelelő szintre hozni. Állandó ügyfeleink átértékelik a tréningről alkotott véleményüket. Az elmúlt évek tapasztalati alapján a képzések gyakran rossz megítélés alá esnek. Ezen szeretnénk változtatni, hiszen a tréning nem egy öncélú folyamat, hanem szoros együttműködés a cég és a trénerek, tanácsadók között, melynek célja, hogy a szervezetben rejlő potenciál a felszínre kerüljön, és ezzel egyidejűleg fejlődjenek az emberek. A fentiek miatt cégünk képzésrepertoárja az egész céget támogató tréningsorozat: a vezetői tréningektől kezdve a Lean-en át a termelésirányítási rendszerkezelőig, minden megtalálható kínálatunkban. Ezek közül több, mint 100 engedéllyel is rendelkezik, kötött tematikájú képzések, amelyeket főleg pályázatokhoz ajánlunk. Minden más igényhez viszont a szabad tréninget javaslunk, amelyben lehetséges a szabad összeillő témák feldolgozása a cég igényeire szabva.
Láthatatlan tréningek
Olyan egyedi tréningek, amelyek a Láthatatlan Kiállításban, illetve az erre a célra kialakított egyedi képzőteremben zajlanak - különböző időintervallumokban, különböző témákban. Legnépszerűbbek a csapatépítő tréningek, valamint a vezetői tréningek, de értékesítés, prezentáció, kommunikáció és érzékenyítés is volt már témánk. Hogy Önnek mi a legmegfelelőbb, az akkor derül ki, ha elmondja, mit szeretne, s mi a tréninggel a célja.
Személyiségfejlesztő tréningek
Az önismeret az egyik legkomolyabb tudomány, amely célja a személyiség feltárása, s adott cél mentén fejlesztése. A személyiségfejlesztés az egyik legnehezebb feladat, amelynek nekilátni megfelelő önismeret nélkül lehetetlen. Így az első lépés mindenképp az önismeret, s csak utána fejleszthetünk bármit is, mikor már tudjuk, miből gazdálkodunk.
Navigáció