Aktuális cikkeink
Szolgáltatásaink
Referenciák
Regisztráció


Személyes hatékonyság
Olyan célzott tréningek, amely a vezetők és munkatársak személyes hatékonyságát növelik - nemcsak az időgazdálkodás területén.
DISC, MBTI személyiségtipológia
Megismerni a személyiség típusokat nagy élménnyel és felismeréssel jár. Nemcsak a kommunikáció javulása és a konfliktusok csökkentése lesz a hatása, hanem az együttműködésben és a családi életben is minőségi ugrás következik be. 
Időgazdálkodás
Az időgazdálkodás tréningen a résztvevők megismerkednek azokkal a technikákkal, amelyek a személyes hatékonyságuk növelését és önmenedzselési képességük javulását eredményezi.
Csapathatékonyság
Egy-egy kiválasztott csapat együttműködését és működési hatékonyságát fejlesztik célzott, egyedi tematikával.
Együttműködés fejlesztése
A tréning az egymással együttműködő csapatok hatékonyságát növeli többek között a konfliktusok csökkenésével és a kommunikáció erősödésével is számolhatunk. 
CONSILIUM tréningek
Tréningjeink egyedi tréningek, a céggel egyeztetve, az adott problémára adott válaszok, amelyek egyedi jellegét épp az szabja meg, hogy milyen probléma, vagy feladat az, amire készítjük, s főleg: kiknek készítjük.

Miért jó, ha a mi tréningjeinket veszi igénybe? Hiszünk abban, hogy az emberek fejleszthetőek. Ha ismerjük a céget, felmérhetjük, hogy milyen a csapat, akkor nagyon nagy eredményeket tudunk elérni. A tréning egy gyakorlati műfaj, ahol a résztvevők tapasztalati úton tudják elsajátítani azt a tudást, amit mindennapok során sikeresen tudnak alkalmazni, hiszen olyan helyzetgyakorlatokkal dolgozunk, amik nap, mint nap előfordulhatnak egy cég életében. A képzéseinken leképeződik egy vállalat mindennapi működése, ami a kiindulást adja a tréner számára. Azoknál az ügyfeleinknél, akik részt vettek különböző témájú tréningjeinket, automatikusan javult az együttműködés, a csapatszellem és lojalitás is. Ha egy ember jól érzi magát egy szervezetben, akkor a munkáltató is elégedettebb vele. Mindenki fejleszthető, nincs olyan, hogy valaki mindent tud. Missziónk a tréningek segítségével a vállalat optimális működését támogatni, illetve a képzések,- mint a fejlesztési folyamat része- elismertségét a megfelelő szintre hozni. Állandó ügyfeleink átértékelik a tréningről alkotott véleményüket. Az elmúlt évek tapasztalati alapján a képzések gyakran rossz megítélés alá esnek. Ezen szeretnénk változtatni, hiszen a tréning nem egy öncélú folyamat, hanem szoros együttműködés a cég és a trénerek, tanácsadók között, melynek célja, hogy a szervezetben rejlő potenciál a felszínre kerüljön, és ezzel egyidejűleg fejlődjenek az emberek. A fentiek miatt cégünk képzésrepertoárja az egész céget támogató tréningsorozat: a vezetői tréningektől kezdve a Lean-en át a termelésirányítási rendszerkezelőig, minden megtalálható kínálatunkban. Ezek közül több, mint 100 engedéllyel is rendelkezik, kötött tematikájú képzések, amelyeket főleg pályázatokhoz ajánlunk. Minden más igényhez viszont a szabad tréninget javaslunk, amelyben lehetséges a szabad összeillő témák feldolgozása a cég igényeire szabva.
Személyiségfejlesztő tréningek
Az önismeret az egyik legkomolyabb tudomány, amely célja a személyiség feltárása, s adott cél mentén fejlesztése. A személyiségfejlesztés az egyik legnehezebb feladat, amelynek nekilátni megfelelő önismeret nélkül lehetetlen. Így az első lépés mindenképp az önismeret, s csak utána fejleszthetünk bármit is, mikor már tudjuk, miből gazdálkodunk.
Kommunikációs tréningek
A szervezeti kommunikáció különböző síkjait felölelő tréningek, célzottan munkaköri csoportokra, illetve azok együttműködésére fejlesztve
Asszertív kommunikáció
Az asszertív kommunikációs tréning célja hogy a mindennapok során felmerülő konfliktushelyzeteket a résztvevők „nyer-nyer” módon tudják kezelni.
Mini tréningek
Olyan, 2-3 órás tréningek, amelyek egy-egy rövid témát ölelnek fel másfél-három órában
Navigáció