Aktuális képzéseink
Aktuális képzéseink
Jelenleg nincs induló képzés
Referenciáink
Rólunk mondták
Regisztráció


Let's go Akadémia
KKV szektor vezetőinek ad naprakész, széleskörű vezetői tudást. A képzések jellemzően egynaposak, s a Let's go Akadémia résztvevői kedvezménnyel vehetnek részt rajtuk
Hogyan motiváljunk pénz nélkül?
Olyan vezetői eszköztár elsajátítása, amely segítségével megtanulhatja, milyen eszközök állnak rendelkezésre emberei motiválásához, s hogyan tarthatja meg hosszú távon kulcsembereit.
Kikkel vegyük körbe magunkat?
A képzés célja, hogy megtanuljuk, milyen munkatársakkal vegyük körbe magunkat, illetőleg hogyan tudunk munkatársainkból ütőképes csapatot alkotni. Hogyan tájékozódjunk, amíg nincs külön HR-esünk?
Mini tréningek
Olyan, 2-3 órás tréningek, amelyek egy-egy rövid témát ölelnek fel másfél-három órában
CONSILIUM tréningek
Tréningjeink egyedi tréningek, a céggel egyeztetve, az adott problémára adott válaszok, amelyek egyedi jellegét épp az szabja meg, hogy milyen probléma, vagy feladat az, amire készítjük, s főleg: kiknek készítjük.
Láthatatlan tréningek
Olyan egyedi tréningek, amelyek a Láthatatlan Kiállításban, illetve az erre a célra kialakított egyedi képzőteremben zajlanak - különböző időintervallumokban, különböző témákban. Legnépszerűbbek a csapatépítő tréningek, valamint a vezetői tréningek, de értékesítés, prezentáció, kommunikáció és érzékenyítés is volt már témánk. Hogy Önnek mi a legmegfelelőbb, az akkor derül ki, ha elmondja, mit szeretne, s mi a tréninggel a célja.
Személyiségfejlesztő tréningek
Az önismeret az egyik legkomolyabb tudomány, amely célja a személyiség feltárása, s adott cél mentén fejlesztése. A személyiségfejlesztés az egyik legnehezebb feladat, amelynek nekilátni megfelelő önismeret nélkül lehetetlen. Így az első lépés mindenképp az önismeret, s csak utána fejleszthetünk bármit is, mikor már tudjuk, miből gazdálkodunk.
Navigáció