Aktuális cikkeink
Szolgáltatásaink
Referenciák
Regisztráció


HR - Tesztelés - Kiválasztás
Tevékenységünk között megtalálhatók komplex auditok (szervezeti, munkaköri, folyamat, pénzügyi), tesztelések (kiválasztáshoz, munkakörhöz, együttműködéshez, vezetéshez), mélyinterjúk (kiválasztáshoz, átszervezéshez), stb. Tevékenységeinket együttesen, vagy külön-külön is igénybe veszik cégeink.
Barabás Téglakő Kft.
2018-tól partnerünk, együttműködésünk lefedi szinte a teljes HR-t. A kiválasztás-teszteléstől az integráción át a fejlesztésig széles körben dolgozunk ma is együtt velük. Kiváló partner.
Nordikal Kft.
Komplex szervezeti audit után szervezetfejlesztés, munkakörelemzések és folyamatanalízis, valamint felső- és középvezetők tesztelése mellett vezetőfejlesztést is tartottunk.
BKV Zrt.
A turisztikai divízió vezetőit és kulcsembereit teszteltük le, s ajándék kiértékelés mellett tartottunk mélyinterjút ugyanennél a csoportnál. A cél az együttműködés és a kompetenciák felmérése volt.
Profi Tető Kft.
Egy komplex szervezetfejlesztési projektbe kezdtünk, amely jelenleg is folyik. A munkaköri és folyamatauditon és optimalizáción már túl vagyunk, jelenleg az átszervezést készítjük elő a cégben.
The Body Shop
Vezetők, boltvezetők tesztelése, kiválasztás, HR garancia program keretein belül pedig munkaköraudit volt ez éven terítéken. Krízismenedzsmenttel, kríziskommunikációval zártunk.
Mazars Kft.
A vezetőket és kulcstanácsadókat teszteltük le háromféle teszttel: DISC, EQ, Személyiség térkép, amelynek haszna az ajándék kiértékelés mellett a náluk megtartott tréningen is megmutatkozott.
Grafton
A cég vezetőit, kulcsembereit teszteltem, összeállítottuk a kiválasztási folyamatot és stratégiát, valamint az értékesítési stratégiát, s a hozzá tartozó folyamatokat.Tréninggel egészítettük ki a sort
Rédei Fém Kft.
Szervezetfelmérés és szervezetfejlesztési projektünk épp a felénél tart, már túl vagyunk a munkaköri és folyamataduitokon, s teljes gőzzel haladunk a cél felé.
SCA
A cég megbízásából az értékesítő csapat számára készítettünk egy teljesen egyedi, a vezetői kérdésfeltevést követő komplex attitűdmérést on-line formában, kiértékelő csomaggal egyetemben.
BFB Plus Kft.
Első körben a felsővezetők tesztelése kapcsán kerültünk kapcsolatba velük, később a középvezetők tesztelésétől a kiválasztással bezárólag dolgoztunk sokat együtt a cég vezetésével.
Ongroelekgtro Kft.
Attitűdmérés, tesztelés, munkatársi mélyinterjúk után több képzést is sikeresen zártunk: Vezetői tréning, projektmenedzsment, szervezeti kommunikáció voltak a legnépszerűbbek náluk.
NGS Union Kft.
A céggel egy komplex szervezetfejlesztési projekt kezdődött el néhány hónapja, a folyamatanalízis mellett most folynak a munkaköri workshopok, valamint néhány vezetői coaching is lement már.
Tréningek, képzések
Tréningeink átölelik a szokásos szervezeti tréningek teljes tárházát, megtalálhatók közöttük egyedi, kimondottan az adott cégre és résztvevőkre kifejlesztett tréningektől az engedélyezett képzésekig a továbbképzések széles spektruma.
MTK focicsapata
Nem mindennapi élmény volt az MTK felnőtt focicsapatával egy Láthatatlan Minitréningen. Annyi nyelven (orosz, angol, magyar), ennyi féle emberrel igazán embert próbáló feladat!
Marriott Hotel Budapest
Különleges stresszoldás és jobb agyféltekés tanfolyammal indítottunk náluk, jelenleg pedig egy egyéves, komplex képzési tervet valósítunk meg vezetői és munkavállalói szinten is.
LEGO
A Lego munkatársai látogattak meg minket Budapesten, s vettek részt egy különleges, csak nekik összeállított, egyedi Láthatatlan Minitréningen.
Colas Hungária
A cég majd negyven vezető-kulcsmunkatársa vett részt velünk egy Láthatatlan Csapatépítő tréningen a Millenáris Parkban, a Láthatatlan Kiállításban (bent).
Erste Bank Újpesti fiók
Az Újpesti fiók munkatársai töltöttek velünk egy felejthetetlen délelőttöt a Millenáris Parkban egy Láthatatlan Minitréning keretei között. Jól éreztük magunkat:)
DSR Partner Kft.
A DSR Grop minden tagja több komplex tréningprojekten van már túl cégünk jóvoltából, s jelenleg is egy nagyobb, több, int 10 képzést felölelő projekten dolgozunk.
GFK Hungária
Nagy szabású, több, mint 60 fős Láthatatlan tréninget tartottunk a csapat tagjai számára. Egyik turnus a másik után, s igazán impozáns látvány volt a tréning végén együtt a csapat.
Profi Tető Kft.
Régi, stabil partnerünk, több éve képezzük az értékesítőket és a vezetőket is a cégnél, de a munkavállalóknak is több tréninget tartunk évente. Szeretnek minket, s mi szeretjük őket.
BKIK
A BKIK megbízásából cégünk készítettel el a szakmai és vizsgakövetelményeket több, mint 20 szakmára vonazkozólag. Később ezek képezték a módosult OKJ-s képzések elfogadott követelményeit.
Flabeg Kft.
Majd 20 képzésből álló, egyéves képzési projekt keretein belül dolgoztunk együtt a mátészalkai gyár dolgozóival. Embert próbáló napok voltak:)
Mom Faktor Kft.
Egy komplex képzési programcsomag lebonyolítása zajlik jelenleg is, a vezetői tréningek mellett Lean, csapatépítés, művezető képzés és környezetvédelem is terítékre került, az Excel jelenleg a soros.
BKV Zrt. Turisztikai divízió
Évek óta tartunk náluk különféle tréningeket: csapatépítés, projektmenedzsment, kommunikáció és együttműködés fejlesztés ugyanúgy volt már, mint stratégiai tervezés és workshop.
Theodóra Quelle
Komplex képzési sorozat zajlott a cégnél, amelyben a számítástechnika mellett a kommunikáció, a vezetőfejlesztés, valamint a csapatépítés is jelentős szerepet játszott.
Tóth és Fia Kovácsüzem
Sosem gondoltuk volna, hogy hatvan fokban is lehet dolgozni, mi több, tréninget tartani. A Kovácsüzemben töltött jó pár tréning alatt sokat tanultunk a fizikai munka tiszteletéről, hajrá fiúk!
Ongropack Kft.
Attitűdmérés, komplex tesztelés a vezetőknek és a saleseseknek volt munkánk kezdete, majd folytatódott egyrészt vezetői tréninggel, majd sales tréningek sorát követték az interperszonális kapcsolatok.
Navigáció