Aktuális cikkeink
Szolgáltatásaink
Referenciák
Regisztráció


Az engedélyezett képzések 4 haszna:


Éppen ezért cégünknél több felnőttképzési szakértő dolgozik azon, hogy ügyfeleink egyedi igényéhez igazodva olyan képzéseket engedélyeztessünk, amelyek egyrészt szükségesek a mindennapi működéshez, másrészt olyan dimenziókat is kinyithatnak a cég számára, amelyek eddig kivitelezhetetlennek, vagy nehézkesnek tűnhettek.
Szakmai képzések (A, B)
Pénzügyi termékértékesítő (bank, befektetés, b...
Ha szeretne bankban dolgozni, befektetési ismereteket szeretni, esetleg befektetésekkel foglalkozni, vagy szívesen ismerkedne meg a biztosító munkával, akkor ez a képzés Önnek való.
Textiltermék-összeállító (21 542 02)
Ha szeretne megtanulni szabásmintát készíteni és értelmezni, kiszabott darabokat összeállítani, s rendesen megtanulni varrni, esetleg szeretne egy varrodában elhelyezkedni, vagy otthoni bedolgozó munkát vállalni, akkor ez a képzés lesz Önnek való.
Személy- és vagyonőr (32 861 01)
Ha szeretne biztonsági szolgálatnál elhelyezkedni, létesítményeket védeni, vagy szállítmányokat kísérni, s kihívást lát a szakmában, akkor itt az ideje egy új szakképesítés megszerzésének! Jelentkezzen most, s szerezzen versenyképes végzettséget!
Építő- és anyagmozgató gép kezelője (targoncav...
Ha szeretne feljebb lépni munkahelyén, ha munkájához jól jönne még egy szakképesítés, vagy cége kimondottan szeretné, ha meglenne a jogosultsága a targoncára, akkor ne habozzon, jelentkezzen most képzésünkre, s szerezze meg gyorsan legújabb szakmáját!
Egyéb képzések (D)
Kommunikáció magas fokon
Ha szeretné kommunikációs képességeit fejleszteni, asszertíven kommunikálni partnereivel, ügyfeleivel, meggyőzően tárgyalni, s különböző kommunikációs stratégiákat elsajátítani, akkor ez az a képzés, amely Önnek való!
Naprakész vezetői ismeretek, vezetőképzés
Ha Ön. egy KKV vezetője, s egyszerre többféle pozíciót is be kell töltenie, vagy szeretné átfogóan ismerni az egyes vezetői funkciókat és területeket, akkor ez a képzés kimondottan Önnek szól. A személyes hatékonyság és vezetői kompetenciák (kommunik...
Önismereti és személyiségfejlesztő tréning
Ha szeretnéd jobban megismerni Önmagad, vagy csak jobban érezni magad a bőrödben, ha szeretnéd céljaidat elérni, s a munkában is eredményesebb lenni, akkor ez a képzés pont neked szól! Olyan eszköztárat kapsz a kezedbe, amely segít hatékonyabbá, ered...
Érzékenyítő tréning
A képzés komplex módon felöleli a vállalati szféra rétegeinek érzékenyítését: nemcsak a vezetők, hanem a meglévő és leendő munkatársak is szerepet kapnak az integrációs folyamatban. Kiemelkedő célcsoportként az ügyfélszolgálati munkatársak érzékenyít...
Nyelvi képzések (C)
Angol nyelv KER B2-Középszint
Manapság mindenkinek szüksége van nyelvtudásra. Az angol kitűnő választás lehet ha Ön külföldi ügyfelelekkel tárgyal. Utazásai során könnyedén megtalálja a közös nevezőt ügyfelével, partnerével. Minőségi oktatásunknak hála Ön sikeresen tehet nyelvviz...
Navigáció