Aktuális cikkeink
Szolgáltatásaink
Referenciák
Regisztráció


 

CÉGÜNK MEGALAPÍTÁSA ÓTA NEM VOLT MÉG EKKORA KEDVEZMÉNYEKRE PÉLDA!

Egy kis meglepetéssel készültünk idén is Partnereink számára.

Legnépszerűbb csomagjainkból állítottunk össze különböző kedvezményeket, hogy igény és szükség szerint kedvükre válogathassanak megrendelőink.


Amennyiben bármely kedvezménnyel, vagy konstrukcióval kapcsolatban kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!
Éljen Ön is az alkalommal és a lehetőséggel még ma! 


                  Aktuális Black Friday kedvezményeink


 

Az első kedvezmény legkedvesebb partnereinknek szól, akik jelenleg is aktívan részt vesznek HR Garancia programunkban!
 

Ennek keretében minden aktív HR Garanciás partnerünk 10% kedvezménnyel vásárolhatja meg (100    darabos) tesztcsomagunkat (azaz a jogdíj árából, most még 10% kedvezményt is adunk!).

Mi történik, ha Ön 2019 decemberében belép HR Garancia programunkba?
A belépési kedvezmények mellett, a tesztekre is megkaphatja ezt a kedvezményt, úgyhogy két legyet üthet egy csapásra!

„Opti” tesztcsomagunk 100 darab tesztet tartalmaz, és a vásárlást követően szabadon választhatja ki, hogy mely tesztjeinket szeretné igénybe venni a keret erejéig! 

                  Bővebb tájékoztatásért tesztjeinkről kattintson ide!

                  Bővebb tájékoztatásért HR Garancia programunkról kattintson ide!

HR Garancia program

Mindhárom HR Garancia csomagunk kedvezményesen érhető el december 20.-áig. Bármely csomagunk vásárlása esetén elengedjük Önnek az első hónap felét! Bizony, nem olvasta félre, a felét!

Sőt Midi HR csomagunk vásárlása esetén 20 darab tesztet adunk mellé ajándékba! Ráadásul Ön szabadon választhatja ki, hogy melyek legyenek azok!

Amennyiben további információt szeretne kérni, vagy felkeltette érdeklődését az ajánlatunk, keressen meg minket az oldal alján található elérhetőség valamelyikén!                      Bővebb tájékoztatásért HR Garancia programunkról kattintson ide!

Teszt csomagok

Igen, jól látják! Mindhárom teszt csomagunk kedvezményesen érhető el december 20.-áig? Sőt minél nagyobb csomagot vásárol, annál többet spórolhat!

Miért választana a jelöltek közül csupán egy rövid interjú beszélgetés és egy összeállított önéletrajz alapján, ha ma már rendelkezésére állnak szakértőink által fejlesztett és a kiválasztási folyamatokban már bevált specifikus tesztjeink? Az a tapasztalatunk, hogy egy interjú beszélgetés során könnyen megnyerőek lehetnek olyan jelöltek, akik a későbbiekben nem feltétlenül fognak tudni hatékonyan. Tesztjeink nemcsak kiválóan mérik a személyiség különböző aspektusait, de a beépített torzítás mérőnek köszönhetően kiszűrhetőek azok a jelöltek, akik nem adtak őszinte válaszokat a kérdésekre.

Tesztjeink nemcsak a kiválasztási folyamatban működnek hatékonyan, hiszen még számos területen és számos okból alkalmazhatók. Például a kollégák mélyebb megismeréséhez, átszervezésnél, posztra helyezésnél, új projektek bevezetésekor, de még a vezetői utánpótlásban is remekül alkalmazható, ha nemcsak az adott jelölt személyiségéről, várható viselkedéséről szeretnénk képet kapni, hanem például vezetői kompetenciáira is kíváncsiak vagyunk - hogy csak néhány példát említsünk.

A megrendelés határideje: 2019. december 20.
A tesztek kitöltésének határideje: 2020. december 20., azaz ön dönt: Azonnal ki szeretné töltetni a teszteket, vagy tartogat néhányat későbbre.

Ha nem tudja, melyik csomag a leginkább megfelelő az Ön, ill. munkatársai számára, egyeztessen egy személyes találkozót szakmai vezetőnkhöz, s menjen biztosra! Az egyeztetéshez munkatársaink rendelkezésre állnak elérhetőségeiken, keresse őket bizalommal. Kérdezzen, és mi készséggel válaszolunk.

 

     Érdekelnek a tesztek!

Tréning csomagok

Akár Mini, Midi, vagy Opti Tréning csomagunk szimpatikus Önnek, jó hírünk van! Bármely csomag vásárlása esetén elengedjük Önnek az első hónap 50%-át.
Sőt! Ha Midi Tréning csomagunkat rendeli meg, ajándékba kap mellé 20 db tesztet is!

Mini tréning csomag: Tartalma: 1 tréningnap / hó – bármilyen csoportnak, bármilyen témában- kivéve a stratégiai és felsővezetői tréningek
Midi Tréning csomag: Tartalma: 2 tréningnap / hó – bármilyen csoportnak bármilyen témában- kivéve a stratégiai és felsővezetői tanácsadás
Opti Tréning csomag: Tartalma: 3 tréningnap / hó 
 bármilyen csoportnak bármilyen témában
 

               Bővebb tájékoztatásért tréningjeinkről kattintson ide!
 

Hívjon minket most! Minden kérdésére szívesen válaszolunk.Glück Ádám

Tel.: + 36 20 285 7307 

Milner Gábor

Tel.: + 36 20 267 4421


 

Kellemes időtöltést kívánunk oldalunkon!

 

Navigáció