Aktuális cikkeink
Szolgáltatásaink
Referenciák
Regisztráció


A jelenkori HR kihívásokra új fonalat vett fel cégünk. Sok éves szakmai tudásunkat felhasználva kidolgoztunk a KKV szektorra passzoló átalánydíjas HR garancia programot, ami megteremti vállalkozása számára a biztonságot.Kifejlesztettünk egy teljesen egyedi garancia programot kifejezetten az Ön vállalkozása számára.
 

Úgy gondoljuk elég terhet viselnek a vállalkozók a vállukon mindennapi megpróbáltatásai közepette, ezen a terhen enyhíteni tudunk ezért olyan különleges konstrukciót dolgoztunk ki az Ön cégének, ami megteremti a belső biztonságot, s így időt, energiát spórolva Önnek, így arra koncentrálhat, ami igazán fontos.

„…A cégeknél mostanában kulcsprobléma a fluktuáció és a lojalitás hiánya. Egyszer csak azt vesszük észre, hogy a korábban még prosperáló cégünk egyre döcögősebbé válik, hiányoznak emberek, a folyamataink egyre nehézkesebbek, régen sokkal jobban működtünk. Új embereink jönnek, mennek, felveszünk valakit, sokszor csak szimpátia alapján, majd hirtelen azon kapjuk magunkat, megint hiányzik valaki, nem vált be, elcsúszások vannak, felüti a fejét a pletyka, és megoldás helyett problémaközpontúvá válunk. Sokszor halljuk azt, hogy ez a munkaerő-piaci helyzet jelenleg, pedig erre is – mint mindenre – van megoldás!

Cégünk az ehhez hasonló problémákra specializálódva fejlesztette ki HR Garancia programját, amelynek az elemei között a szervezeti diagnosztika és fejlesztés mellett a tesztelés mérése és képzések is megtalálhatók - a cég belső problémastruktúrájának függvényében. A program csak akkor működhet jól, ha megismerjük a céget, a dolgozókat, a munkaköröket és a folyamatokat. Ennek köszönhetően az új embereket már abszolút posztra tudjuk helyezni, ugyanis a munkakörelemzéssel már meghatároztuk a működés kereteit, a felvétel során pedig mérjük a személyiségét, attitűdjét, motiválhatóságának fokát és irányát, illeszkedését a csoportba. Van, ahol ennél sokkal többre van szükség. A vezetők, a kulcsemberek felvételénél a torzítás mérése (hazugságvizsgálat) legalább olyan fontos, mint a meglévő kompetenciák figyelembevétele…

És hogy miért Garancia? Mivel garanciát vállalunk azért, amit csinálunk. Ez ma már csak így lehetséges. Miért kellene napi szinten válságmenedzselést folytatni, ha van olyan lehetőség, aminek a segítségével a folyamatos tűzoltás és keresés stabilabb, átláthatóbb működésre váltható? A HR Garancia ezt a lehetőséget és hosszú távú biztonságot adja meg cégeinknek, hogy arra tudjanak fókuszálni, ami igazán fontos: saját termelékenységükre, az értékesítésre, valamint az új területek meghódítására.”Amit Önnek kínálunk:

Amennyiben kíváncsi szolgáltatásunk tartalmára és bővebb információt igényel, keressen minket bizalommal.


Elérhetőség:

Glück Ádám
Tel.: +36 20 285 7307
E-mail: gluck.adam@consilium-hr.hu

Navigáció