Aktuális cikkeink
Szolgáltatásaink
Referenciák
Regisztráció


Személy- és vagyonőr (32 861 01)
2018.03.12
Engedélyszám: E-000651/2014/A003
Képzés tartalma

A Személy- és vagyonőr - középszintű szakképesítés.

A betölthető munkakör:

  • FEOR 5254 Vagyonőr, testőr - Személy- és vagyonőr,
  • FEOR 9238 Egyéb egyszerű szolgáltatási és szállítási foglalkozások – Parkolóőr,
  • FEOR 9231 Portás, telepőr, egyszerű őr - Ipari, kereskedelmi intézet, oktatási intézmény, egészségügyi intézmény portása, Múzeumi teremőr

A Személy- és vagyonőr szakképesítéssel rendelkező személy a szakmai ismereteinek megfelelő, magánbiztonsági tevékenységeket végez a szakmai, munkabiztonsági előírások betartásával, az adott munkaszervezet belső szervezeti rendjének megfelelő irányítással vagy önállóan végzi el. Egyebek mellett őrzést végez különböző védelmi szintű létesítményekben, ellátja a belső és a közterületi járőrszolgálatot, helyszín-ellenőrzést végez a riasztásra kivonuló szolgálat tagjaként. Szállítmánykísérési feladatokat végez, biztosítja a pénz-, értékszállítást a létesítmény területén, parkolási ellenőrként szolgálatot teljesít.


Ha le akarod rövidíteni a jelentkezés folyamatát, töltsd ki jelentkezési lapunkat, s küldd vissza e-mailben, itt már csak alá kell írnod!

Jelentkezési lap


A képzés megkezdésének feltétele:

  • alapfokú iskolai végzettség,
  • a Közszolgálat szakmacsoportra meghatározott kompetenciák
  • egészségügyi alkalmasság
  • büntetlen előélet
JELENTKEZEM A KÉPZÉSRE

 Az elsajátítandó modulok (tananyagegységek)
 
10348-12 Magán-biztonságvédelmi alapfeladatok
10383-12 Objektumőri feladatok
10384-12 Személy-, vagyonőr speciális feladatai
 
Az összefüggő szakmai gyakorlatról:


Időtartama 40 óra. Teljesíteni a képzés utolsó szakaszában, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Kamara minősítési rendszerében erre feljogosított, a gyakorlati képzés feltételeivel rendelkező szakképzési hozzájárulásra kötelezett vagyonvédelmi gazdálkodó szervezetnél kell.
A szakmai gyakorlatát intézményünk szervezi meg Önnek a képzés ideje alatt.  
 
A komplex szakmai vizsgáról:

Vizsgára az a résztvevő bocsátható, aki az előírt valamennyi modulból eredményes modulzáróvizsgát tett, teljesítette a szakmai gyakorlatot.
 
A jogszabály (36/2016. (VIII. 30.) BM rendelet a szakmai és vizsgakövetelményeiről) kétféle vizsgatevékenységet ír elő a komplex szakmai vizsgán. Központi írásbeli és gyakorlati vizsgát kell tennie a jelöltnek, hogy megkaphassa az OKJ-s bizonyítványt.
Ha szüksége van rá, nemzetközi (EUROPASS) bizonyítvány-kiegészítőt is igényelhet a választott nyelven a sikeres vizsga napján.
 

JELENTKEZEM A KÉPZÉSRE

Képzés célja

A képzésben résztvevő felkészítése a vagyonvédelmi munkára: a magánbiztonsági személy- és vagyonőrzésre. A Személy- és vagyonőr szakképesítés munkaterületéhez tartozó legjellemzőbb munkakörök, foglalkozások betöltéséhez szükséges kompetenciák elsajátíttatása. A cél elérése érdekében el kell sajátíttatni a munkakörben elvégzendő feladatokat, ki kell alakítani az azokhoz szükséges tulajdonságokat (alkalmazott szakmai ismeretek, szakmai készségek, képességek, személyes, társas és módszerkompetenciák).
 

JELENTKEZÉSI LAP LETÖLTÉSE

Képzés adatai
Célcsoport:

A képzés célcsoportját alkotják azok a személyek, akik megfelelnek a programba való bekapcsolódás feltételeinek és a szakképesítéssel betölthető munkakörökben kívánnak elhelyezkedni.


Képzés indul: 2018.03.12
Képzés vége: 2018.04.12
Össz. óraszám: 150 óra
Elméleti óraszám: 50 óra
Gyakorlati óraszám: 100 óra
Ütemezés:

Intézményünk a résztvevőkkel egyeztetett órarend szerint szervezi meg a képzéseket.
A képzésre jelentkező első körben eldönti, hogy a hétvégi (hosszúnapos) vagy a hétközi (délutáni) kurzusra iratkozik-e be, majd pedig az első csoporttalálkozón közösen véglegesítjük az ütemezést.  

A képzés március 12 - én indul, s előre láthatólag április 12-én fejeződik be.
 

JELENTKEZEM A KÉPZÉSRE


Költségek: 60.000 Ft + 40.000 Ft vizsgadíj - részletfizetés igényelhető Ft
Jelentkezzen a képzésre!
Teljes név

E-mail cím

Mobil szám

Megosztás
Tweet
Navigáció