Aktuális cikkeink
Szolgáltatásaink
Referenciák
Regisztráció


ERP Információs nap
2017.09.08

A termelésirányítás meghatározó szereplői a Consilium oktatási intézménnyel és az ECC pályázatíróval összefogva információs napot tartanak 2017. Szeptember 8-án Budapesten, amire tisztelettel meghívjuk Önt. Jelen lesznek a legfontosabb témák szakértői, akik előadásokkal és kötetlen beszélgetés formájában állnak az Ön rendelkezésére.

Az előadások célja, hogy segítséget adjanak Önnek a vállalatirányítási rendszerek és az azokat kiegészítő megoldásokkal kapcsolatban leggyakrabban felmerülő kérdésekre.

Témáink:feqfqef

  • Pályázati lehetőségek ERP rendszer bővítésével és beszerzéssel kapcsolatban Pest megyében: Mikro-, kis- , közép- és nagyvállalatoknak!
  • Hogyan lehetséges az akár 100%-os EU támogatás felhasználása ERP rendszer bevezetésére vagy bővítésére?
  • Mi is az IPAR 4.0 és milyen előnyei vannak egy gyártó vállalat számára?
  • Milyen releváns szakmai képzések érhetőek el IPAR 4.0 és vállalatirányítási rendszerek témában egy gyártó vállalat számára?
  • Milyen újdonságok vannak az ERP rendszerek világában?

Továbbá alkalma nyílik megosztani tapasztalatait más gyártó vállalatok képviselőivel akár a kiválasztott rendszerről vagy annak bővítéseiről. Lehetőség lesz egyedi szoftverbemutatók, pályázati és oktatási projektek közös kidolgozásához időpontok egyeztetésére a jelenlévő szakértőkkel.


TANÁCSADÓINK: Consilium Humán Erőforrás Kft.,DanubiSoft Kft., Corvex Zrt., L-mobile Hungary Kft. ECC Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet.

Szeretettel várjuk jelenlegi és jövendőbeli partnereinket a ERP Információs napon!

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

Pontos programot és helyszínt a meghívóval küldünk partnereink és leendő partnereink számára! 
A rendezvény létszáma korlátozott, a jelentkezőket a jelentkezés sorrendjében tudjuk visszaigazolni.

Navigáció