Aktuális képzéseink
Aktuális képzéseink
Jelenleg nincs induló képzés
Referenciáink
Rólunk mondták
Regisztráció


Tudásmegosztás és tapasztalatcsere - csak HR vezetőknek, cégezetőknek és ügyvezető igazgatóknak. Alkossunk közösen valami maradandót, amely magán viseli kezünk nyomát...Sok-sok év Hr munkája során többször szembesültünk azzal a ténnyel, hogy klasszisokkal jobb megoldásokat találtunk egy-egy kényes helyzetre, nehezebb problémára, vagy komplex feladatra, amikor nem egyedül próbáltunk mindenre jó megoldást találni, hanem különböző területeken, cégekben dolgozó kollégák egy kisebb csapatával.

Mindannyian tudjuk: két koponya több, mint egy, s az 1+1 több, mint kettő, ha közös gondolkodásunk megoldásközpontú. Ez a kis rendezvénysorozat épp ezt hivatott rendszerré tenni: minden hónap harmadik péntekén tervezzük, néhány óra, amelynek célja, hogy a valódi, professzionális HR vezetők olyan magas szintű megoldásokat tudjanak magukénak, amelyekből új, az eddigieknél hatékonyabb rendszereket tudnak létrehozni, s azokat saját, hétköznapi munkájukban kamatoztatni.

Célunk, hogy ezek az alkalmak ne csak esetekről, teljesítményről, kompetenciákról, rendszerekről szóljanak, hanem tudásunkat, szemléletünket szélesítsék, s alkalmunk nyíljon más, haladó szellemű, profi szakemberekkel való szorosabb kapcsolatépítésre.

Az első témákat mi jelöljük ki, hacsak nem kapunk a jelentkező szakmabeliektől javaslatokat arra, hogy milyen témákat látnának szívesen. A későbbiekben szeretnénk, ha az egyes téma-alkalmakat a jelentkezők határoznák meg. Így arra kérünk mindenkit, hogy ha van olyan téma, eset, problémakör, vagy tudásanyag, amelyet szívesen hozna a többiek elé, vagy amiről szívesen tudna többet, ill. kíváncsi mások gyakorlati megoldására, akkor azt ne habozzon megírni nekünk, s mi mindent megteszünk, hogy lehetőleg minden felmerülő igényt ki tudjunk elégíteni.

A találkozók minden esetben egy téma köré csoportosulnak, s a következő menetrendet tartjuk:

  1. blokk: Rövid előadás az adott témában / problémafelvetés, új nézőpontok, irányzatok/ különböző meghívott előadókkal a témában
  2. blokk: esettanulmány - a résztvevők által korábban beküldött, s a résztvevőkhöz előre továbbított esetek feldolgozása - jó gyakorlatok, megoldási lehetőségek megtalálása csoportmunka keretein belül
  3. blokk: kötetlen beszélgetés, ismerkedés, szakmai kapcsolatépítés

Hosszú távon nemcsak az a célunk, hogy egyfajta gyakorlati továbbképzésnek adjunk helyet, hanem az is, hogy olyan új, innovatív megoldásokat találjunk, amelyek kimondottan a helyi viszonyokra születtek -  figyelembe véve a magyar mentalitást, a cégek működési kereteit, illetve a generációváltás és szakmai felkészültség (vagy felkészületlenség?) szülte szakemberhiányt.

Az anyagokat összegyűjtjük, s a jelenlévők munkáit szakmai anyagokká dolgozzuk át, amely anyagokhoz minden állandó tagunk természetesen térítésmentesen jut hozzá. Ezen HR-es kiadványokkal az a célunk, hogy gyakorlati eszköztárat adjon minden olyan munkatársnak, aki igazán szívén viseli saját munkáját, s "szervezete" valódi, az itteni viszonyokhoz alakított, hathatós fejlődését.

Szívesen vesszük a kollégák javaslatait, jelentkezését az egyes témákhoz, vendégelőadónak jelentkezését - téma megjelölésével együtt.

Alkossunk közösen valami maradandót, amely magán viseli kezünk nyomát, hogy elmondhassuk:
MI vagyunk ennek létrehozói, tettünk valamit a szakmáért, a nálunk dolgozókért, a szervezetünk igazán jó irányba történő fejlődéséért.

Ne maradjon ki, s főleg ne maradjon le.

JELENTKEZÉS ÉS REGISZTRÁCIÓ

Kövessen minket facebookon is!

A rendezvényt rendszeresen facebookon is publikáljuk és a jelentkezést ott is elérhetővé tesszük
 

KÖVESSE FACEBOOK OLDALUNKAT
 

TEKINTSE MEG A FACEBOOK ESEMÉNYÜNKET IS

Navigáció